Ontruimingen

 

Ontruiming nodig?

Modus Dienstverlening heeft jarenlange ervaringen op dit vakgebied en staat bekend om zijn betrouwbaarheid. Wij werken met vaste kringloopwinkels / stichtingen samen waardoor onnodige kosten uw bespaard blijven.

 

Ontruimingen zijn gaan vaak gepaard met zorgen en komen nooit uit, wij nemen daarom zoveel mogelijk van u over. 

 

  • Modus verwijdert alle meubels en overige inboedel uit de woning.
  • Tapijt, zeil, laminaat, tegelvloeren worden op zorgvuldige en professionele wijze verwijderd.
  • In alle muren en plafonds worden de spijkers, schroeven en pluggen verwijderd en de gaatjes hiervan worden netjes gedicht.
  • Modus verzorgt in principe alle werkzaamheden die nodig zijn om het huis naar tevredenheid op te kunnen leveren aan de verhuurder of makelaar. Denkt u hierbij aan bv. het terughangen van deuren/ schuifdeuren, herstellen van elektra, afbreken van eigen bouwwerken, stucwerk, schilder werkzaamheden, opschonen van tuinen, etc.
  • Wij zorgen ervoor dat de oplevering van het huis zo spoedig mogelijk, maar zeker binnen de gestelde termijn plaatsvindt.

Kortom, u wordt volledig ontzorgd als het gaat om de woningontruiming en alle praktische afwikkelingen rondom de oplevering aan de woningbouwvereniging. Modus Dienstverlening zorgt ervoor dat de inboedel in het huis op zorgvuldige en professionele wijze wordt verwijderd, waarbij zoveel mogelijk wordt hergebruikt. Nadat het huis bezemschoon is gemaakt, wordt deze zonder problemen opgeleverd aan de verhuurder of makelaar.